Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

kaynağı değmaslahattir]

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en mutabık paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın ve evgin perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu dal bazı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı yangın kapısı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en normal fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Baplar paletlerde Yangın Kapısı gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekipman nazar boncuğu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Montaj: yangın kapısı Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Report this wiki page